VejledningerBagh & Co A/S montagevejledning er opbygget på samme måde som kataloget og produktoversigten.

Vejledningen giver information om hvad du skal bruge af komponenter og boltvarer ved forskellige montagesituationer.

Der hvor vi har særlige montagetips viser vi hvordan man kommer nemt om ved at samle vores produkter.

Hvis du fortsat er i tvivl eller hvis der er montagetilfælde du ikke kan finde, så ring til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Hvis du har nogle gode tips som ikke er vist, honorerer vi disse med en lommekniv.

Generelt

Ergonomi

Det er væsentligt at skabe en ergonomisk korrekt arbejdsstilling ved formontage, da du her har muligheden for at tilrettelægge arbejdsmåden og ofte udføre gentagne arbejdsopgaver. Lad være at kravle rundt på knæ, hvis der er mulighed for at komme til at stå ordentligt. Sæt eventuelt en ekstra dørkplade i rullestilladset, så du kan stå og formontere i den rigtige stilling.

Husk at arbejdssikkerhed og rationel montage er 2 sider af samme sag: Hvis du står ordentligt på et sikret stillads i rette højde, så arbejder du hurtigere, og resultatet bliver bedre. Du bruger færre kræfter og når mere i løbet af en dag.

Reducer intern transport

En stor del af montagetiden kan meget ofte være at transportere komponenterne frem til montagestedet. Sørg for at komponenter læsses af tæt på montagestedet eller organiser noget intern transportudstyr som modsvarer opgaven (truck, trækvogn, sækkevogn, etc.) og start med at sprede de komponenter der skal anvendes langs det område hvor føringsvejene skal monteres.

Formontage

Ved de fleste montageopgaver gælder det om at samle så mange komponenter som muligt, inden man entrer stilladser eller stiger.

Altså:

 monter bolte/møtrikker på forhånd hvor det er muligt

 udfør samlinger på gulvniveau, og monter føringsvejen efterfølgende via stillads/stige.

Ofte er det f.eks. hensigtsmæssigt at udføre hver anden samling af kabelbakker, så de lægges op i 6 m længder. Ligeledes kan pendler, konsoller og vægskinner ofte samles inden de boltes fast. Herved undgår man at stå med en masse enkeltkomponenter på stige/stillads.Forside


Bagh & Co a/s

Stadionvej 2
3390 Hundested
Denmark
tlf: 47 93 78 45
fax: 47 93 79 43
bagh@bagh.info
Hvordan vi gør hvad vi kan

image